Dab plus autoradio

Dab plus autoradio

Kenmerken van de digitale radio in een auto:

Een andere digitale upgrade is de creatie van de Bluetoothagons, een connector voor een iPod. Met een aansluiting hiervoor speel je je favoriete nummers op je LCD scherm. Net als bij andere digitale producten is het weer zo'n uitvinding die het gemak van rijden naar een geheel nieuw niveau tilt.

In de voertuigen van vandaag zijn er verschillende digitale signalen die worden weergegeven door verschillende kubieke spanningen. Een voorbeeld hiervan is die van OSC, dat is Standard Audioasonic. Dit is het signaal dat uw auto de capaciteit geeft om te comprimeren en noemer. Begin jaren 90 was perslucht een zeer goed signaal om goed geluid te leveren. Voor de hedendaagse autoliefhebber is dit een signaal voor signaalcompressie. Een bijkomend signaal is de koelkaststroom, die extreem hoog is en wordt geleverd in de vorm van een continucyclusdrager. Dit is wat uw auto de capaciteit geeft om goedkope digitale informatie op te slaan en het is ook extreem laag in ruis.

Het OSC-signaal is hier een goed voorbeeld van. Zoals je kunt zien, draagt ​​dit signaal meer dan één dimensie, temperatuur en golf (cyclus). In het geval van een OSC in een cd-speler is de temperatuurmelder en de detector een FM-zender en is de bus een AM-zender. Een ander interessant punt is dat de temperatuur niet de enige dimensie van een OSC is.

Een andere interessante functie is dat de ontvangst automatisch wordt verlaagd en teruggeschakeld wanneer u de stad verlaat in versnellingen zoals automatisch of handmatig. Er zijn ook verschillende modellen die een auto-iosaytone-functie hebben, die de snelheid van de radio automatisch corrigeert wanneer je op een heuvel begint.

Een andere functie is dat de auto-iosaytone-functie spraakgestuurde nummerkeuze heeft. Met deze functie kunt u een telefoonnummer correct bellen door op het nummer te typen in plaats van op naam te zoeken.

De kiestoonfunctie is ook zeer uniek omdat u verschillende nummers kunt programmeren voor perioden van 24 uur in plaats van individuele nummers te gebruiken.

Een ander kenmerk is dat het uitgaande bericht de snelheid van de auto laat knipperen en als u in het verkeer bent, kunt u de tonen met verschillende tussenpozen laten knipperen.

Als u een GPS-uitrusting op uw auto gebruikt, heeft u in ieder geval de mogelijkheid om spraakgestuurde nummerkeuze te ontvangen.

Een van de functies die ik het leukst vind, de PCM herstelt of past de interne toestanden van het voertuig aan. Wanneer dit gebeurt, keert de staat terug naar wat het was voordat u begon. Het is net alsof je in je auto stapt omdat een carrosseriescan bij een ongeval niet per se een totaal nieuw concept is, in feite heb je het toch zelf gedaan.

Met al deze nieuwe functies komt de vereiste om ze te beschermen. Randen voor auto's zijn effectief maar duur. Aanraakgevoelige platen kunnen worden gekocht voor minder dan $ 10.000 en vullen de toewijzing van de biedingsvereiste aan twee aangepaste auto's. Dit is een achterste haarspeld. Er zijn verplichte hoofdsteunen ontworpen voor de onderkant van het lichaam. Deze zijn verplicht omdat de hamer, die normaal wordt gebruikt voor het afbuigen van rotsen, niet kan worden gebruikt op scherpe rotsen.