Gratis stockfoto met geparkeerd, motorvoertuig, ondersteboven

Een woord van voorzichtigheid: gebruik altijd eerst een autokrik, een hefinrichting met stang en kriksteunen. Professionele bedrijven gebruiken deze om de onbetaalbare autolak te beschermen tegen grote beschadigingen. Professionele poetsbedrijven hebben een van de hoogste messenslijpers in de industrie en zullen metaal afslijpen. Dus, wees voorzichtig bij het kiezen van een autowasstraat.

De volgende zijn de paar eenvoudige stappen die u zullen helpen om een auto effectief te polijsten zonder de verf te beschadigen. Deze zijn zo gemakkelijk en zo handig, dat u nauwelijks zult geloven dat het geen veiligheidsmaatregelen zijn.

Autopoetsmiddel

Autopoetsmiddel is een uiterst fijn poetsmiddel dat met water wordt gemengd om het minder schurend en gladder te maken. Het moet worden aangebracht met een zachte, sponsachtige applicator met lage snelheid. Zorg ervoor dat u het grondig in het oppervlak van de lak wrijft totdat een goede, gelijkmatige laag is verkregen. Hoe meer u de auto poetst, hoe beter hij eruit zal zien. Sommige schuurmiddelen bevatten smeermiddelen die droogheid of schilfering kunnen veroorzaken waar u voorzichtig mee moet zijn. Any TECH heeft een orbitale buffer die deze ruwe randen op de juiste manier wegpoetst.

Polijstschijven

Geharde, vergeelde en geoxideerde wielen mogen niet worden gepolijst. Dit komt omdat ze niet goed voorbereid waren op de buitenwereld en nu zorgvuldig gepolijst moeten worden. Alvorens de wielen te polijsten, moet een fijne nylon borstel worden gebruikt om alle oxidatie of ruwe oppervlakteverontreinigingen te verwijderen. Daarna moet een middelzware machine polish worden gebruikt om een basislaag aan te brengen, voor een volgende stap van polijsten met de hand.

Reinigingsmiddelen voor verf

Er zijn in hoofdzaak twee soorten reinigingsmiddelen: alcohol en koolwaterstoffen. Gebruik voor het reinigen van verf altijd alcohol. De alcohol breekt organische stoffen af en is veilig voor gebruik op verf. GOT quadrupled indog merken worden gebruikt in combinatie met alcohol en in de juiste verhouding zijn ze veilig en zeer goed voor het polijsten. Het mengsel van reinigingsmiddelen, poetsmiddel en alcohol wordt door de werking van de alcohol grondig afgebroken en breekt de harsen af en geeft ze een poetsbeurt. Auto interieur reinigen Rotterdam

Door een auto met de hand te polijsten, controleert u de microschaafwonden die ontstaan wanneer het polijstmiddel wordt gebruikt, en is er geen risico dat u te veel polijstmiddel of te veel schurende middelen verwijdert. U moet eerst een lichte laag polish op een deel van de auto aanbrengen. Daarna gaat u snel naar een nieuwe sectie. Gebruik tijdens het polijsten geen agressieve chemicaliƫn en gebruik geen mechanisch gereedschap. U moet het product aanbrengen met een zachte doek, en zeker niet in de kieren of tussen de spaken, omdat dit de effectiviteit van de afwerking zal verminderen.